Nuriye Çelebi Eser İlkokulu
5 NİSAN MAH. 820. SK. NURIYE CELEBI ESER ILKOKULU A BLOK NO 11A BAĞLAR / DİYARBAKIR

VİZYON

Okul öncesinden itibaren geleceğin bilim dünyasında ve Avrupa Birliği toplumunun standartlarında rekabet eden seçkin bireylerini yetiştirmek için; problem çözme yeteneğine sahip, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmayı ilke edinmiş yurt içinde ve dünyada sayılan,disiplinlerinin okuldan onur duyduğu, ülkemizin okulları için model bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlar ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; imkansızı düşleyen, geleceğin Türkiye’sinde söz sahibi olacak, bireysel kimliği ile sahip olduğu kültürel mirası birleştiren,kendine güvenen, kültürel ve ahlaki değerlere önem veren,evrensel görüşe sahip; nasıl öğreneceğini bilen, yaşayarak, yaşadıkça öğrenen, bilgili,bilgiyi kullanabilen, bilimsel düşünebilen, bugünü dünden, yarını bugünden güzel kılan, asil,sevgi dolu, barışçı, kişilik sahibi, insana saygılı, 21. yüzyılın aydın liderlerini yetiştirecek; Toplumun her kesimini kucaklayan,toplam kalite anlayışı içinde velisi ve öğrencisiyle bütünleşmiş, katılımcı,değişimi yakalamış, bütün çalışanları ile sıcak bir aile ortamı oluşturmuş; her liderin yönetmek, her velinin çocuğunu okutmak istediği çevrede bir çekim alanı oluşturarak; DÜNYAYA MEYDAN OKUYAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.

2021-2022 Öğretim yılında 2 adet e twinning projesi

İkili